Client
PONTES
Project
PONTES | gebouwen en signalisatie

De vraag

Bij de aanleg van de nieuwe parking in Turnhout kreeg Gramma de opdracht om zowel voor auto's, fietsers als voetgangers de signalisatie uit te werken.

Ons antwoord

In eerste instantie focussen we op de trajecten die de verschillende bezoekers (auto's, fietsers en gebruikers van het openbaar vervoer) op het terrein afleggen. Daarbij wordt het ideale traject bepaald waardoor we met een minimum aan signs elke bezoeker naar de gewenste bestemming kunnen leiden. Of men nu naar de aula moet, de koffiekamer zoekt of naar strooiweide of begraafplaats wenst te gaan, een doordacht design, consequent toegepast, zorgt voor een duidelijke communicatie voor wie zijn weg op het terrein zoekt.

Wil je meer weten over dit project?
Neem dan contact op met
pascalvandenbroeck@gramma.be.

  • Pontes circulatieplan parking Turnhout
Pontes circulatieplan parking Turnhout Pontes circulatieplan met signs parking Turnhout Pontes implementatie signs parking Turnhout Pontes implementatie signs parking Turnhout Pontes implementatie signs parking Turnhout Pontes implementatie signs parking Turnhout Pontes implementatie signs parking Turnhout Pontes implementatie signs parking Turnhout

Verwante projecten